Mitinguri pentru prelungirea votului în diaspora. Mii de manifestanţi în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu (VIDEO)

Postat la 16 noiembrie 2014 53 afişări

Aproximativ 1.500 de persoane au manifestat la Guvern pentru prelungirea scrutinului pentru românii din diaspora, după ce au văzut rezultatele exit poll-urilor mai mulţi manifestanţi începând să scandeze "Ponta, nici nu ştii cât de mic începi să fii".

Mitinguri pentru prelungirea votului în diaspora. Mii de manifestanţi în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Sibiu (VIDEO)

Miile de protestatari, care au încercat să ajungă la sediul PSD, fiind opriţi de jandarmi în Piaţa Regelui, au revenit în Piaţa Victoriei, devenită neîncăpătoare. Manifestanţii au vrut să ajungă la PSD, dar un dispozitiv de jandarmi au înconjurat Piaţa Regelui, oprinndu-le înaintarea. Revoltaţi, protestatarii au strigat "Ruşine să vă fie", "Jandarmeria apără hoţia", "Noi cu mâinile goale, voi cu bastoane", "PSD, ciuma roşie" şi "Libertate".

În Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, oamenii au început să se adune încă din jurul orei 17.30, numărul lor crescând treptat, astfel că la ora transmiterii acestei ştiri în zonă se află aproximativ 1.500 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 500 de persoane, majoritatea tineri, protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în faţa Operei Române, nemulţumiţi de modul în care au fost organizate alegerile în diaspora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminică seară, în faţa sediului ACL din Sibiu, cântând imnul României şi scandând numele lui Klaus Iohannis, precum şi lozinci precum "Klaus, Klaus, ne-ai scăpat de Mickey Mouse", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Peste 200 de persoane participă, duminică seară, la Braşov, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora, ei scandând: ”Vrem alegeri corecte” şi ”Jos, jos, Guvernul mincinos”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 150 de persoane participă, duminică seară, la Iaşi, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora, ei scandând: ”Lăsaţi-i să voteze” şi ”Demisia”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şi la Arad, aproximativ 50 de tineri, membri şi simpatizanţi ai ACL, au ieşit în faţa Primăriei după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, agitând steaguri tricolore şi scandând "Libertate".

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mitinguri-pentru-prelungirea-votului-in-diaspora-mii-de-manifestanti-in-bucuresti-cluj-timisoara-sibiu-video-13572498
13572498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.