Mitingul PSD împotriva abuzurilor, dincolo de discursurile politice

Autor: Departamentul Social Postat la 10 iunie 2018 146 afişări

Îmbrăcaţi în alb, cu steguleţe şi pancarte în mână, zeci de mii de oameni au ajuns în Bucureşti pentru a susţine mitingul PSD. Chiar dacă unii nu au ştiut de ce au venit sau ce e statul paralel, s-au bucurat de terasale din Capitală, de plimbări pe Calea Victoriei şi de meciul Simonei Halep.

Încă de la orele prânzului, zeci de autocare venite din toate colţurile ţării debarcau, în Piaţa Charles de Gaulle şi în parcarea de la Romexpo, mii de oameni îmbrăcaţi în alb, echipaţi cu steaguri şi cu pancarte.

Pentru mulţi dintre ei, a fost prima dată când au ajuns la Bucureşti, iar după ore în şir făcute pe drum, oamenii au fost derutaţi, neştiind încotro trebuie să meargă spre Piaţa Victoriei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MITING,
PSD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.