Miting uriaş în Capitala României! Salariile bugetarilor vor scădea dramatic de la 1 ianuarie chiar dacă Guvernul spune că vor creşte!

Postat la 04 octombrie 2017 1271 afişări

Sindicatul Cartel Alfa anunţă că 10,000 de oameni din din Sănătate, Poliţie şi Transporturi se vor afla în Piaţa Victoriei începând cu ora 11 pentru a protesta împotriva Guvernului. Sindicaliştii spun că, trecerea taxelor sociale, de la angajator la angajat, va duce la scăderi salariale.

Miting uriaş în Capitala României! Salariile bugetarilor vor scădea dramatic de la 1 ianuarie chiar dacă Guvernul spune că vor creşte!

Sindicaliştii de la Federaţia Solidaritatea Sanitară au făcut un calcul al salariului pe baza noilor modificări legislative propuse de Guvernul PSD. Salariile vor scădea dramatic din cauza sporurilor. Ei prezintă un calcul de fluturaş pentru un asistent medical iar scăderea este dramatică, de aproximaiv 1.000 de lei !

Pe Facebook, Federaţia “Solidaritatea Sanitară” din România a scris: „ACESTA ESTE FLUTURAŞUL DE SALARIU DIN AUGUST 2017!

ŞI AŞA VA ARATĂ DIN IANUARIE 2018!

Distribuie colegelor/colegilor pentru a nu avea „ghinion” încă 5 ani (până în 2022)!

Dacă nu poţi participa alături de noi la protestul din Piaţa Victoriei 04 octombrie 2017 ora 11.00 distribuie măcar colegilor! Poate ei reuşesc! Pentru toţi!”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.