Miting de susţinere pentru „deţinutul politic” Liviu Dragnea, la Rahova: Mai multe persoane cer rejudecarea procesului

Postat la 04 iulie 2019 68 afişări

Mai multe persoane s-au strâns, joi, în faţa Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de fostul lider PSD după decizia CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte.

Miting de susţinere pentru „deţinutul politic” Liviu Dragnea, la Rahova: Mai multe persoane cer rejudecarea procesului

„Judecătorii ÎCCJ anchetaţi ptr. abuz în serviciu”, „Dragnea deţinut politic”, „Cerem rejudecare proces Dragnea” sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele pe care participanţii la mitingul de susţinere a fostului lider PSD le-au adus.

Aceştia s-au strâns, joi, în faţa Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat Dragnea, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de acesta.

„Să răspundă şi magistraţii pentru viaţa unui om care a intrat la răcoare. Să fie clar!”, a spus un participant la miting.

Alt bărbat a spus: „Ne dorim să se pună legea pentru răspunderea magistraţilor. Dacă judecătorii CCR (N.r.- Dragnea a fost condamnat de magistraţii Înaltei Curţi) nu erau sub presiune, poate domnul Dragnea era în libertate”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
sustinere,
rahova,
miting

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.