Misiunea din Grecia. Pompierii români supraveghează o zonă ameninţată de incendii

Autor: Petru Mazilu Postat la 27 august 2021 29 afişări

Pompierii români continuă misiunea din Grecia şi vineri supraveghează o zonă ameninţată de incendii din apropierea unei localităţi.

Misiunea din Grecia. Pompierii români supraveghează o zonă ameninţată de incendii

Pompierii români se află în apropierea localităţii Megara. Ei vor acţiona pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ţinând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat.

Joi, pompierii români au fost în aceeaşi zonă. Potrivit IGSU, pompierii militari au desfăşurat misiuni de supraveghere, monitorizare şi lichidare ale focarelor ascunse. Echipajele au fost împarţite în trei sectoare de intervenţie, toate misiunile fiind realizate în cooperare cu pompierii eleni.

La faţa locului, a fost operaţionalizat Punctul de comandă mobil, pentru o coordonare optimă a echipajelor din teren. De asemenea, echipa de monitorizare aeriană a activat drona şi a desfăşurat activităţi specifice. Alături de specialiştii români, a ridicat drona şi o echipă de monitorizare aeriană elenă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
pompieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.