Mirel Rădoi i-a anunţat pe jucători că demisionează de la Steaua

Autor: Marius Ţone Postat la 21 august 2015 56 afişări

Mirel Rădoi, care a condus echipa Steaua de la începutul acestui sezon, i-a anunţat, vineri, pe jucători că demisionează, au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, surse din cadrul grupării roş-albastre.

Rădoi a avut o discuţie cu jucătorii la finalul antrenamentului de vineri, iar aceştia au încercat să îl convingă să renunţe la decizia sa. Cel care a ocupat în organigrama clubului funcţia de director sportiv le-a explicat jucătorilor că îşi asumă în totalitate vina pentru eliminarea din Liga Campionilor precum şi pentru înfrângerea suferită, joi, cu scorul de 3-0, în meciul cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Sursele citate au afirmat că Rădoi va avea în cursul acestei zile o întâlnire şi cu finanţatorul Gigi Becali.

La finalul partidei cu Rosenborg de joi seara, Mirel Rădoi declara că va continua la Steaua chiar şi în cazul eliminării din Liga Europa. ""Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit", afirma Rădoi joi seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
RĂDOI,
DEMISIE
/actualitate/mirel-radoi-i-a-anuntat-pe-jucatori-ca-demisioneaza-de-la-steaua-14683683
14683683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.