Mircea Lucescu este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Turciei

Postat la 02 august 2017 106 afişări

Antrenorul român Mircea Lucescu, în vârstă de 72 de ani, va prelua banca tehnică a echipei naţionale de fotbal a Turciei, după ce a acceptat oferta făcută de către preşedintele Yildirim Demiroren, anunţă, miercuri, cnnturk.com.

Mircea Lucescu este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Turciei

Preşedintele TFF a fost la Bucureşti pentru a-i propune lui Mircea Lucescu un contract de selecţioner până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. "Il Luce" îi va pregăti pe turci la ultimele patru meciuri din cadrul preliminariilor pentru turneul final din 2018, găzduit de Rusia. Turcia mai are de jucat împotriva Ucrainei (2 septembrie), Croaţiei (5 septembrie), Islandei (6 octombrie) şi Finlandei (9 octombrie). Înaintea ultimelor patru etape din preliminarii, turcii ocupă locul trei în grupa I, cu 11 puncte, la egalitate cu Ucraina şi la două puncte distanţă de Croaţia şi Islanda (ambele cu câte 13).

Mircea Lucescu nu se va putea baza pe serviciile celui mai important om al naţionalei, Arda Turan, retras în luna iunie după un scandal în care a fost implicat alături de un jurnalist, în avionul naţionalei.

Tehnicianul de 72 de ani a rămas liber de contract la sfârşitul lunii mai, după ce a fost demis de la formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, cu care a terminat sezonul din Rusia pe locul trei în clasament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.