Mircea Badea îi face plângere penală directoarei de la Protecţia Copilului care nu sancţionează mămicile care merg la proteste cu copiii

Postat la 18 februarie 2017 1873 afişări

Se pare că Mircea Badea nu se simte bine în democraţie unde fiecare să facă ce vrea. Ar prefera oridine şi disciplină din partea instituşţilor de forţă.

Mircea Badea îi face plângere penală directoarei de la Protecţia Copilului care nu sancţionează mămicile care merg la proteste cu copiii

De aceea a declarat că-i va face plângere penală Laurei Vîlsan, directoarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu pentru că a „îndrăznit” să spună că participarea copiilor la proteste constituie o chestiune de alegere personală a părinţilor care au dreptul să decidă dacă permit copiilor lor să-i însoţească la astfel de evenimente. Cum să decidă părinţii în locul instituţiilor statului? Nu era bine o dictatură?

 

O să îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu doamnei Laura Vîlsan, directoarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu. Există o lege, v-am citit din ea.

 

Dacă doamna Vişan, care este din Sibiu, nu se uită în legea pe care trebuie să o aplice, este abuz în serviciu. Asta face: abuz în serviciu nesocotind legea pe care trebuie să o aplice.

 

Cititi continuarea aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.