Mircea Badea: „Eu am făcut multe greşeli în această viaţă, dar cea mai mare e că am rămas în ţară”

Postat la 16 noiembrie 2017 2140 afişări

Mircea Badea a spus, miercuri, că una dintre cele mai mari greşeli pe care le-a făcut în viaţă este aceea că a rămas în ţară, potrivit Antena 3.

Mircea Badea: „Eu am făcut multe greşeli în această viaţă, dar cea mai mare e că am rămas în ţară”

”Domnul Băsescu, cu toate lucrurile oribile pe care le-a făcut acest personaj odios din istoria României, a făcut un lucru extraordinar: a numit-o pe minunăţia Laura Codruţa Kovesi procuror-şef de trei ori. Foştii lui pupători (…) care-l înjură pe domnul Băsescu tocmai pe bază de Codruţa ar trebui să explice cum se face că un personaj pe care-l descoperă acum corupt măcar din punct de vedere moral numeşte o persoană atât de minunată cum e duduia Codruţa.

Eu am făcut multe greşeli în această viaţă, dar cea mai mare dintre ele e faptul că am rămas în ţară”, a spus Mircea Badea, miercuri, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.