Mircea Badea: „E oribil ce se întâmplă în această ţară, eu am obosit"

Postat la 30 noiembrie 2017 694 afişări

Mircea Badea este nemulţumit că PSD nu-şi îndeplineşte promisiunile. El este nemulţumit că Legea de modificare a Statutului procurorilor şi judecătorilor a primit raport favorabil. El spune că cei din comisie şi-au bătut joc de acest proiect, astfel că ”cel mai important lucru din legile justiţiei e pa”.

Mircea Badea: „E oribil ce se întâmplă în această ţară, eu am obosit"

”Ce mai contează, în România nu mai contează nimic, absolut nimic. Ce contează pentru mine azi e că şi-au bătut ăştia joc la comisie de răspunderea magistraţilor, e absolut abominabil din punctul meu de vedere. Toate speranţelor unor oameni care ar fi vrut ca magistraţii să răspundă, dacă fac lucruri oribile, s-a termimat. Cel mai important lucru din legile justiţiei e pa în acest moment. E odios ce au făcut ăştia la comisie azi. (…)

Nu mai am nici eu nervi deloc. Era o şansă acum ca ăştia de la PSD să facă ceva important pentru ţară, dar s-a ratat cu ce s-a adoptat azi în comisie. Pe scurt, statul nu mai e obligat să se îndrepte împotriva magistratului ticălos şi e o exprimare din care nu se înţelege nimic: statul nu mai e obligat, statul acum are dreptul. Adică, poate. Ce-i prostia asta? Oribil.

(…) Deci s-a ales praful şi de treaba asta. Eu am crezut că a căzut Dragnea la înţelegere cu Codruţa, cu Werner, cu SRI, cu ambasadorul. Rămâne de văzut cu sechestrul lui pe aşa-zisa avere (…) E oribil ce se întâmplă în această ţară, eu am obosit”, a spus Mircea Badea, miercuri, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei de la Antena 3.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.