Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: Noua Lege a pensiilor va avea costuri suplimentare faţă de bugetul actual

Postat la 29 ianuarie 2018 310 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, luni, la audierea din Parlament, că legea pensiilor ar putea fi adoptată în această sesiune parlamentară, precizând că a avut deja o discuţie în acest sens cu ministrul propus la Finanţe, Eugen Teodorovici.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: Noua Lege a pensiilor va avea costuri suplimentare faţă de bugetul actual

„Sper ca Legea pensiilor să fie aplicată din această sesiune. Eu am avut deja o sesiune preliminară cu ministrul Eugen Teodorovici, şi i-am spus că vor fi costuri suplimentare faţă de ceea ce este la ora actuală pe bugetul de pensii, şi mi-a răspuns că sarcina sa, ca ministru de Finanţe, este să găsească bani. E foarte bine dacă este aşa, pentru că astfel vom avea o legislaţie foarte bună”, a declarat, luni, ministrul Muncii.

Olguţa Vasilescu susţine că noua lege a pensiilor va atrage după sine şi o reorganizare în cadrul Casei de Pensii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.