Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, îşi caută PR. Ce condiţii trebuie să îndeplinească candidatul

Postat la 21 februarie 2018 167 afişări

Ministerul Justiţiei a scos la concurs două posturi de consilier personal în cabinetului ministrului, Tudorel Toader fiind în căutarea unui specialist în comunicare şi relaţii publice şi un specialist în tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, potrivit anunţului publicat pe site-ul ministerului Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, îşi caută PR. Ce condiţii trebuie să îndeplinească candidatul

Pentru postul de consilier personal-specialist în comunicare şi relaţii publice se cer studii superioare de lungă durata, în una din următoarele specializări: jurnalism, comunicare şi relaţii publice, publicitate, ştiinţe ale informării şi documentării sau media digitală.

Candidatul trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum cinici ani şi să cunoască o limbă de circulaţie internaţională, de preferat engleză sau franceză, nivel avansat.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.