Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, sugerează că Rusia ar putea să se facă vinovată de o crimă de război în Siria

Autor: Mediafax Postat la 25 septembrie 2016 97 afişări

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a sugerat că Rusia ar putea să fie vinovată de o crimă de război în Siria în cazul în care forţele sale au comis atacul asupra unui convoi umanitar în apropiere de Alep, informează site-ul postului BBC News.

Un raid aerian ar fi vizat un convoi umanitar în apropiere de Alep, în urma atacului decedând aproximativ 20 de persoane, inclusiv un voluntar al Semilunei Roşii, se afirmă într-un comunicat dat publicităţii de organizaţia umanitară Mişcarea Internaţională de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, potrivit site-ului postului France24.

Mai multe camioane care transportau ajutoare umanitare au fost vizate de raiduri aeriene în provincia Alep, la câteva ore după ce a expirat armistiţiul din această ţară, a anunţat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de Le Figaro.

Boris Johnson a declarat că există posibilitatea ca acest convoi să fi fost în mod deliberat vizat de forţele ruse.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIRIA,
RUSIA,
ATAC AERIAN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.