Miniştrii Teodorovici, Plumb, Tudose şi Gerea au discutat cu FMI-CE indicatorii macro-economici 2016

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 07 mai 2015 63 afişări

Miniştrii Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Mihai Tudose şi Andrei Gerea au avut, joi, discuţii, la Guvern, cu şeful delegaţiei Comisiei Europene, Istvan Szekely, reprezentantul FMI în România, Guillermo Tolosa, pe tema indicatorilor macro-economici pentru 2016.

La discuţie a fost şi un reprezentant al Băncii Mondiale.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, joi, în urma întâlnirii, că s-a discutat despre strategia fiscal-bugetară începând cu 2016 în contextul planului de convergenţă, despre grupurile de lucru comune pe proiecte precum legea salarizării, dar în principal cu privire la indicatorii macro-economici pentru 2016.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
CE,
FMI
/actualitate/ministrii-teodorovici-plumb-tudose-si-gerea-au-discutat-cu-fmi-ce-indicatorii-macro-economici-2016-14225287
14225287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.