Miniştrii Finanţelor din ţările UE susţin simplificarea reglementărilor fiscale. Ce înseamnă propunerea pentru ţările care au datorii de peste 60% din PIB

Autor: Mihai Draghici Postat la 15 septembrie 2019 37 afişări

Miniştrii de Finanţe din ţările Uniunii Europene au oferit susţinere, sâmbătă, unui proiect de simplificare a reglementărilor fiscale europene, pentru a le face mai transparente şi mai previzibile, dar sunt necesare eforturi suplimentare pentru definitivarea modificărilor, relatează agenţia Reuters.

Valdis Dombrovskis, vicepreşedinte în exerciţiu al Comisiei Europene, a declarat că miniştrii de Finanţe au acceptat ideea propusă de Consiliul Fiscal European (EFB), un organism independent, în sensul concentrării reglementărilor pe cuantumul datoriilor şi pe buget.

"În mod categoric, aceasta este o opţiune de analizat şi a primit o largă acceptare. Multe state membre s-au pronunţat în favoarea simplificării reglementărilor în sensul sporirii transparenţei şi predictibilităţii", a spus Valdis Dombrovskis, vicepreşedinte CE pentru Euro şi Dialog Social.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
ECONOMIE,
FINANCIAR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.