Milionarul american Robert Durst, inculpat pentru trei crime după o mărturisire accidentală

Autor: Departamentul Externe Postat la 17 martie 2015 145 afişări

Milionarul american Robert Durst a fost pus sub acuzare pentru trei crime după ce a fost surprins mărturisind accidental faptele, în cursul unei emisiuni televizate.

Robert Durst, în vârstă de 71 de ani, este acuzat pentru uciderea prietenei lui, Susan Berman, pentru moartea soţiei lui, dată dispărută, şi în cazul decesului unui bărbat din statul Texas, informează Euronews.

Avocatul omului de afaceri, Dick DeGuerin, este încrezător că justiţia va stabili nevinovăţia clientului său.

"Bob Durst nu a omorât-o pe Susan Berman, este pregătit să pună capăt zvonurilor şi speculaţiilor prin proces", a declarat avocatul, precizând că dosarul va fi judecat în statul California.

În anul 2003, Robert Durst a fost achitat în mod surprinzător în cazul decesului unui vecin pe care a susţinut că l-a omorât în legitimă apărare, desfigurând cadavrul pentru a-l ascunde. Instanţa a stabilit că ascunderea cadavrului s-a făcut din frică.

Soţia omului de afaceri, Kathleen McCormack, este dispărută din anul 1982, fiind considerată moartă.

Robert Durst a mărturisit crimele accidental, în cursul unei emisiuni televizate pentru investigarea circumstanţelor celor trei decese. Milionarul a spus singur, la baie, în timp ce avea asupra sa microfonul emisiunii: "Asta este, ai fost prins. Ce naiba am făcut? I-am omorât pe toţi, bineînţeles".

Agenţi FBI l-au arestat pe Durst înainte de difuzarea documentarului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
MILIONAR,
CRIME
/actualitate/milionarul-american-robert-durst-inculpat-pentru-trei-crime-dupa-o-marturisire-accidentala-14001805
14001805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.