Miliardarul fără chip dă lovitura în Satu Mare. Apaserv va cumpăra energie electrică ieftină de la RCS&RDS

Postat la 25 aprilie 2016 1340 afişări

Miliardarul fără chip dă lovitura în Satu Mare. Apaserv va cumpăra energie electrică ieftină de la RCS&RDS

11 companii au licitat pe terminalul Bursei de Mărfuri pentru a furniza operatorului de apă al judeţului Satu Mare energie electrică. Apaserv a primit cel mai bun preţ de la RDS&RCS şi a semnat contractul de furnizare cu compania din Oradea.

Apaserv estimase valoarea contractului la 5,4 milioane de lei, fără TVA, dar RCS&RDS a depus o ofertă de 4,27 milioane de lei, fara TVA. Operatorul de apă face astfel o economie de 1,2 milioane de lei.

Preţul bun obţinut de Apaserv pune în evidenţă avantajele pe care atât firmele private, cât şi institutţiile publice le-ar avea dacă ar face achiziţiile prin Bursa de Mărfuri. În afara preşurilor mai bune, un alt avantaj ar fi şi timpul mai scurt şi procedurile mai transparente de realizare a tranzacţiilor.

Cu o valoare estimată la 1.7 miliarde de lei, orădeanul Zoltan Teszari este şi în acest an cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, potrivit Forbes. Orădeanul ocupă locul 5. Proprietar al RCS&RDS, lider pe piaţa serviciilor de televiziune şi de internet din România, dar şi cu afaceri în energie, Zoltan Teszari evită apariţiile în public, fiind supranumit “miliardarul invizibil”.

Cititi mai multe pe wwwvoceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/miliardarul-fara-chip-da-lovitura-in-satu-mare-apaserv-va-cumpara-energie-electrica-ieftina-de-la-rcs-rds-15271728
15271728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.