Miley Cyrus a cumpărat o podgorie, în valoare de 5 milioane de dolari, în California

Autor: Departamentul Life Postat la 10 mai 2015 83 afişări

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a cumpărat o podgorie, în valoare de 5 milioane de dolari, în Hidden Hills, California, informează contactmusic.com.

Tranzacţia a fost făcută prin Sunshine Girl Trust, după ce, în ianuarie, au apărut informaţii potrivit cărora părinţii vedetei, Tish Cyrus, în vârstă de 48 de ani, şi Billy Ray Cyrus, în vârstă de 53 de ani, şi-au scos casa la vânzare, pentru suma de 5,6 milioane de dolari.

Site-ul tmz.com scrie că Miley Cyrus era în căutarea unei proprietăţi sigure, după ce, în doar un an, au avut loc trei spargeri la casa sa din Toluca Lake.

Potrivit Woodbridge Group, care a deţinut anterior proprietatea, aceasta însumează 603 metri pătraţi de teren, şapte dormitoare şi vederi panoramice către vie de la toate ferestrele.

Grupul a declarat că a cumpărat terenul cu intenţia de a-l distruge şi de a construi un conac.

Proprietatea mai are padocuri, 10 grajduri şi un coteţ pentru găini.

Cântăreaţa americană va deveni astfel vecină cu vedete precum Kim Kardashian şi Jennifer Lopez.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 22 de ani, a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MILEY CYRUS,
PODGORIE,
/actualitate/miley-cyrus-a-cumparat-o-podgorie-in-valoare-de-5-milioane-de-dolari-in-california-14240406
14240406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.