Mike Pompeo: Documentele prezentate de Israel arată că Iranul a minţit

Postat la 01 mai 2018 105 afişări

Mike Pompeo, secretarul de Stat al SUA, a declarat, marţi, că documentele prezentate de Israel arată că Iranul a minţit în privinţa acordului nuclear, adăugând că Teheranul a căutat să-şi dezvolte programul nuclear, relatează Dpa International.

Mike Pompeo: Documentele prezentate de Israel arată că Iranul a minţit

”Timp de mai mulţi ani, regimul iranian a insistat că programul său nuclear este paşnic. Documentele obţinute de Israel din interiorul Iranul arată, fară niciun fel de dubiu, că regimul iranian a ascuns adevărul. Asta înseamnă că acordul nuclear nu a fost construit pe baza bunei credinţe şi a transparenţei, ci pe minciunile Iranului”, a subliniat Pompeo.

Secretarul de Stat al SUA a precizat că este de părere că documentele prezentate de premierul israelian Benjamin Netanyahu sunt autentice, adăugând că acestea arată că Iranul a avut un program nuclear secret timp de mulţi ani.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.