Mii de persoane au fost prezente la Constanţa, unde Simona Halep a prezentat trofeul obţinut la Wimbledon

Postat la 20 iulie 2019 61 afişări

Simona Halep a prezentat la Constanţa trofeul obţinut la Wimbledon, prilej de sărbătoare pentru locuitorii oraşului, dar şi pentru turiştii aflaţi în aceste zile pe litoral. Mii de persoane au fost prezente.

Mii de persoane au fost prezente la Constanţa, unde Simona Halep a prezentat trofeul obţinut la Wimbledon

Festivităţile organizate de autorităţile locale au început la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, prima parte a evenimentului desfăşurându-se la bordul unui autobuz etajat.

De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon şi-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis - strada Termele Romane - bulevardul Regina Elisabeta - Piaţa Ovidiu.

Pentru a asigura fluenţa traficului, în intervalul orar 16.00 - 18.00, circulaţia autovehiculelor a fost restricţionată pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecţia cu strada Traian şi pe strada Traian până la intersecţia cu strada Termele Romane.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
prezentare,
trofeu,
wimbledon,
obtinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.