Mihail Vlasov, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Autor: Valentin Anghel Postat la 09 aprilie 2014 52 afişări

Preşedintele suspendat al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă, a fost trimis în judecată în dosarul în care a fost prins în flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de Combatere a Corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Mihail Vlasov, avocat în cadrul Baroului Iaşi, preşedintele (suspendat - n.r.) Camerei de Comerţ şi Industrie a României, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, informează DNA.

Potrivit rechizitoriului, la 13 martie, Vlasov, în calitate de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), a pretins de la un martor denunţător suma de 1.000.000 euro, din care a primit 200.000 euro, la 18 martie 2014.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VLASOV,
CORUPŢIE,
/actualitate/mihail-vlasov-trimis-in-judecata-pentru-trafic-de-influenta-12437951
12437951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.