Mihai Voicu, şeful Bergenbier, este noul Preşedinte al Asociaţiei Berarii României

Autor: Cristina Bellu Postat la 27 ianuarie 2022 67 afişări

Mihai Voicu, şeful Bergenbier, este noul Preşedinte al Asociaţiei Berarii României

Asociaţia Berarii României l-a desemnat în funcţia de Preşedinte pe Mihai Voicu, director general al Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Beverage Company, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa berii.

El a preluat conducerea asociaţiei de la Paul Barnett, Preşedinte al URSUS Breweries, care a fost preşedintele în exerciţiu începând cu iunie 2021.

„Sunt onorat să preiau funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Berarii României care revine Bergenbier pentru a şasea oară. Încep acest mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de Asociaţie, orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului berii şi către promovarea unui consum responsabil”, spune Mihai Voicu.

Mihai Voicu a venit la conducerea Bergenbier în martie 2020. El s-a alăturat grupului Molson Coors în urmă cu mai bine de 11 ani, deţinând anterior poziţiile de General Manager la Kamenitza Brewery Bulgaria şi Director de vânzări la Bergenbier.

Asociaţia Berarii României reuneşte companiile Bergenbier, Heineken România, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries şi Martens, alături de microberăria Clinica de Bere.

Împreună, cei şase producători furnizează 85% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din asociaţie fac parte şi reprezentanţi ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt Romania şi  Asociaţia Producătorilor de Hamei din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.