Mihai Tudose, mesaj pentru Guvern: Există o soluţie pentru revenirea la normalitate: daţi-vă demisia

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 aprilie 2021 252 afişări

Europarlamentarul Mihai Tudose critică Guvernul Cîţu pentru deciziile luate în ceea ce priveşte pandemia şi economia. De aceea, social-democratul le cere membrilor cabinetului să demisioneze.

Mihai Tudose, mesaj pentru Guvern: Există o soluţie pentru revenirea la normalitate: daţi-vă demisia

Europarlamentarul PSD îi critică pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi pe cei care au iau decizii privind impunerea de restricţii de circulaţie.

„Din ciclul “veşti extraordinare pentru români” dar nu şi “românii trebuie să ştie” aflăm în ultimile 24 de ore că: -ministrul (?) Voiculescu habar nu are de un ordin al ministrului şi acum susţine nonşalant că românii şi-au îngropat morţii în sac de plastic fiindcă aşa au vrut ei..., că decizia “argumentată beton” de specialiştii-fantomă ai guvernului prin care în noaptea de Paşte era circulaţia permisă până la ora 02 ...se modifică în ora 05. Au negociat cu virusul?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Fostul premier susţine că românii acumulează datorii din ce în ce mai mari.

„Şi ca să trecem şi la grija pt economie: am împrumutat ieri 3,5 miliarde euro. Doar atât, într-o zi. Am scris “am împrumutat” fiindcă chiar dacă banii i-a luat Cîţu, îi cheltuie Cîţu... de fapt noi vom plăti.. Noi. Fără să ştim ce fac cu aceşti bani aşa cum nu am aflat nici unde s-au dus zecile de miliarde împrumutate anul trecut. Tot de ei. Şi tot noi toţi vom plăti. Cireaşa de pe tort sau bombonica de pe colivă: înfiinţarea comitetului-interministerial-pentru-revenirea-la normalitate”, a mai spus Tudose.

Potrivit lui Mihai Tudose există o singură soluţie: „Există o soluţie foarte simplă pentru revenirea la normalitate: daţi-vă demisia! Şi plecaţi departe.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mihai tudose,
guvern,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.