Mihai Găinuşă: „Premierul H̶a̶g̶i̶ Tudose trimite Corpul de Control al Guvernului la TAROM. Omul nu întelege de ce avioanele nu stau şi ele în coloană, bară la bară, peste Carpaţi”

Postat la 21 august 2017 247 afişări

Lumea este înnebunită de oferte pentru bilete de avion, Aeroportul Cluj se luptă pentru 2 milioane de călătorii anual, Aeroportul Timişoara a depăşit luna aceasta 1 milion de călătorii, Aeroportul Iaşi se aşteaptă la 1 milion de călătorii prin octombrie iar TAROM, compania de stat, a raportat pierderi de 100 de milioane de lei doar în primele 6 luni ale anului! Asta se întâmplă când faci afaceri cu, rudele, ştiindu-se că la această companie este cea mai mare densitate de persoane înrudite, mai mare ca la orice botez.

Mihai Găinuşă: „Premierul H̶a̶g̶i̶ Tudose trimite Corpul de Control al Guvernului la TAROM. Omul nu întelege de ce avioanele nu stau şi ele în coloană, bară la bară, peste Carpaţi”

Pe Facebook, Mihai Găinuşă a scris: „Premierul H̶a̶g̶i̶ Tudose trimite Corpul de Control al Guvernului la TAROM. Omul nu întelege de ce avioanele nu stau şi ele în coloană, bară la bară, peste Carpaţi”.

Tot pe Facebook, Daniel Fenechiu a scris: „Primul Ministru al Romaniei, dl Mihai Tudose a descoperit ca la TAROM, pilotii sunt putini iar bagatorii de seama, multi….Motiv pentru care a trimis in control la Otopeni, Corpul de Control al Guvernului…

Daca dupa control, numarul bagatorilor de seama va creste sau va scadea, vom vedea…Oricum, la sfarsitul anului TAROM va fi pe profit…Nu de alta dar asa scrie in Programul de guvernare…

Va doresc tuturor o zi faina! Iar TAROM-ului, viata lunga! Daca se poate, cu actionar Statul roman…”

Directorul general al Tarom, Eugen Davidoiu, si-a dat demisia, luni, au declarat surse guvernamentale pentru Hotnews, dupa ce premierul Mihai Tudose a atras atentia asupra deficientelor din cadrul companiei. Potrivit unor surse politice, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost aseara intr-o vizita la presedintele PSD, Liviu Dragnea , pentru a-i cere sa il sustina pe seful Tarom in disputa cu premierul Tudose. Tudose, in schimb, a refuzat sa il mai pastreze pe seful Tarom in functie, in ciuda presiunilor, potrivit surselor citate.

Davidoiu a motivat in demisie “motive care il impiedica sa isi exercite atributiile si motive personale”.

Prezent luni dimineata la Ambasada Spaniei pentru a semna in Cartea de condoleante deschisa pentru victimele atentatelor, premierul Mihai Tudose a raspuns afirmativ unei intrebari cu privire la continuarea controlului la Tarom, in conditiile in care seful companiei a demisionat.

Premierul Mihai Tudose l-a criticat vineri, in sedinta de Guvern, pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, pentru pierderile Tarom si pentru prelungirea mandatului lui Davidoiu la sefia Tarom, desi acesta nu a reusit sa recupereze din pierderi.

Corpul de control al premierului a fost trimis incepand de astazi sa faca verificari la compania aeriana.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.