Mihai Chirică, vicepreşedinte PSD: Dacă se mai iese de două-trei ori în stradă, multinaţionalele îşi mută sediile în Honolulu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 februarie 2017 548 afişări

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirică a respins, duminică, într-o emisiune televizată, ideea potrivit căreia companiile multinaţionale au scos oamenii la protestele antiguvernamentale, afirmând că, dacă protestele se repetă, acestea îşi vor muta sediile "în Honolulu".

"Nu au scos oamenii. Ies de bunăvoie. E o temă care ar trebui să fie disipată aşa în întuneric, să nu mai scoatem tot felul de scheleţi care nu există. Ce facem, avem ce pune în locul multinaţionalelor? (...) De unde e temerea ca ei fac politica statului român, în condiţiile în care asigură resursă pentru economia României? De unde e temerea că ei sunt dirijaţi din punct de vedere politic, pentru a dirija mai departe rezultatul alegerilor? Nu, e o falsă problemă", a declarat Mihai Chirică la Digi24.

El a mai spus că, dacă românii mai ies de două-trei ori în stradă, multinaţionalele îşi vor muta "sediile în Honolulu".

'Haideţi să le întărim încrederea că tot ceea ce fac în România fac pe termen lung, să le întărim încrederea că oamenii muncii îşi găsesc locul aici şi astfel reacţia lor va fi alta. (...) Este, pe lângă o necesitate, edste o realitate mondială. Ar trebui să ne pară rău ca a plecat Fordul în Maroc, nu că au ieşit oameni din multinaţionale în stradă. Sunt cetăţeni romani şi au dreptul şi obligaţia să se manifeste. Multinaţionalele nu mai sunt un element secundar al economiei româneşti", a conchis Chirică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
MULTINAŢIONALE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.