Mihai Bendeac, mesaj pentru idioţii şi analfabeţii de pe internet

Postat la 24 iulie 2016 748 afişări

 Mihai Bendeac, mesaj pentru idioţii şi analfabeţii de pe internet

Cunoscutul autor are o problemă cu postacii. Mai precis cu cei care au ceva de comentat la un articol publicat într-o revistă din România.

"Nu am să înţeleg niciodată de ce, la articolele de pe Historia, comentează, în proporţie covârşitoare, idioţi, analfabeţi, înguşti la minte, naţionalişti semidocţi neostalinişti, indivizi cu concepţii de Ev Mediu. Păcat. Mie îmi place pagina asta. Prieteni, Ken Kesey a "văzut" acţiunea din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" într-o experienţă pe LSD. Asta nu o face mai puţin genială. Staţi voi liniştiţi.. Că un om de spirit, când foloseşte droguri, vede artă. Un bou, pe droguri, tot bou e şi tot ţâţe, buci şi "valuare" trăieşte. :))) Nu e ca şi cum îi dai unui dobitoc opium şi-ţi scrie "Luceafărul". :) Vorba lui Eugen Ionescu: "Nu poţi fi un cretin la 30 de ani şi înţelept la 70. Cine-i prost, e prost definitiv.", a scris Mihai Bendeac, pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analfabeti,
internet,
mesaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.