Miele deschide al doilea magazin din Bucureşti, în urma unei investiţii de 100.000 de euro

Postat la 26 septembrie 2016 340 afişări

Miele deschide al doilea magazin din Bucureşti, în urma unei investiţii de 100.000 de euro

Miele deschide al doilea magazin cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi este poziţionat pe Calea Dorobanţi,Bucureşti.        

În cadrul acestuia sunt expuse toate categoriile de produse Miele disponibile în România de la accesorii şi consumabile, până la espressoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare, sisteme de călcat, uscătoare, frigidere şi electrocasnice încorporabile. Per total, investiţia în noul magazin a fost de aproximativ 100.000 de euro.

 “Am vrut să deschidem acest magazin în Dorobanţi, în special pentru clienţii noştri din zonă, pentru a nu mai fi necesară deplasarea lor la Miele Center din Piaţa Presei Libere. Pe lângă oportunităţile de vânzare oferite de zonă, magazinul a fost deschis aşadar şi pentru a oferi accesibilitate. Ne dorim să fim mai aproape de clienţii noştri, ori de câte ori aceştia au nevoie de noi. Interacţiunea directă cu produsele este foarte importantă pentru un brand premium de electrocasnice; clienţii şi potenţialii clienţi  trebuie să vadă şi să testeze produsele”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

 Miele a inaugurat in ultimii trei ani alte cinci magazine în mai multe oraşe din ţară. Extinderea reţelei de magazine face parte din planul de business pe termen lung pe care compania l-a început în urmă cu trei ani, odată cu relocarea showroom-ului din Otopeni în Piaţa Presei din Bucureşti.

În prezent, Miele are o reţea de 30 de parteneri şi de 70 de magazine în România,  care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, reţele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar şi reţele şi magazine independente de electroIT.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.