Miele a investit 30 milioane de euro în modernizarea unei fabrici

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 iulie 2015 228 afişări

Miele a investit 30 de milioane euro în modernizarea unei fabrici cu o istorie de 100 de ani şi anunţă o nouă generaţie de produse profesionale.

Miele a investit 30 milioane de euro în modernizarea unei fabrici

Miele, companie specializată în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, extinde şi modernizează fabrica din Bielefeld, Germania, în cadrul căreia sunt produse toate sistemele profesionale de dezinfectare şi igienizare ale brandului. Începând din 2008, investiţia Miele în această unitate de producţie a fost de 30 de milioane de euro.

Fabrica din Bielefeld este a doua cea mai veche unitate de producţie a companiei Miele, cu o istorie de aproape 100 de ani, fiind inaugurată în 1916. Cele mai cunoscute produse ale fabricii sunt aspiratoarele şi maşinile de spălat pentru uz casnic.

În urma investiţiilor, noile facilităţi sunt proiectate să reducă timpul de producţie şi stocurile, dar şi să îmbunătăţească rentabilitatea. Astfel, comenzile sunt acum procesate de două ori mai repede, iar stocurile au fost reduse cu 20%, ca urmare a unei investiţii de 10 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie a containerelor interioare.

Compania estimează astfel o creştere a capacităţii de producţie cu circa 30% şi o scădere a consumului de energie cu peste 10%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/miele-a-investit-30-milioane-de-euro-in-modernizarea-unei-fabrici-14549619
14549619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.