Miami Open: Maria Şarapova a fost eliminată de Daria Gavrilova (locul 97 WTA), în turul doi

Autor: Leila Bolat Postat la 27 martie 2015 413 afişări

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, numărul doi mondial, a fost eliminată, joi, în turul doi la Miami Open, de compatrioata sa Daria Gavrilova, locul 97 WTA, informează site-ul oficial al competiţiei.

Gavrilova, beneficiara unui wild card, s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 6-3, într-o oră şi 49 de minute.

"Sunt... Dumnezeule! Sunt atât de fericită! Nu am cuvinte", a spus Daria Gavrilova imediat după victorie. "Sinceră să fiu, am crezut mereu. Probabil de aceea am învins", a adăugat ea.

Miamiopen.com notează că după ce a învins-o pe Şarapova, Gavrilova s-a aşezat pe scaunul de lângă teren şi a plâns de fericire.

"Bineînţeles, este o supriză. Este turul doi. Aşteptările erau ca eu să câştig. Dar acesta este unul din motivele pentru care jucăm meciurile. Tot trebuie să intri pe teren şi să te impui acolo, indiferent dacă eşti sau nu favorită. Astăzi eu nu am câştigat", a declarat Maria Şarapova.

Vineri, la Miami Open vor juca favoritele 1 şi 3, Serena Williams, respectiv Simona Halep. Halep, locul 3 mondial, va juca împotriva sportivei cehe Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card şi locul 328 WTA, de la ora 17.00, iar noaptea, nu înainte de ora 02.00, va avea loc la Miami meciul dintre numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, şi Monica Niculescu, locul 70 WTA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
ŞARAPOVA,
ELIMINARE
/actualitate/miami-open-maria-sarapova-a-fost-eliminata-de-daria-gavrilova-locul-97-wta-in-turul-doi-14065016
14065016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.