„Mi-a luat 25 de ani ca să înţeleg că bicicleta, autobuzul şi metroul te duc în acelaşi loc în care te duce un BMW”

Postat la 01 iulie 2018 4610 afişări

Pentru tine ce contează mai mult? Bunurile materiale sau timpul petrecut cu cei dragi? Un fost balerin la Opera din Cluj spune că i-au trebuit 25 de ani să înţeleagă lucrurile.

„Mi-a luat 25 de ani ca să înţeleg că bicicleta, autobuzul şi metroul te duc în acelaşi loc în care te duce un BMW”

Pe Facebook, Rîpă Alin a scris: „Mi-a luat 25 de ani.Ca să înteleg că bicicleta , autobuzul şi metroul te duc in acelaşi loc in care te duce un Bmw.

Să înţeleg că ora este aceeaşi chiar dacă ai la mână un Rolex sau un Fossil şi că nu firmele fac minutele preţioase , ci persoanele dragi cu, care le petreci.

Să înţeleg că mediocrii te vor bârfii indiferent de ce-ai face în viaţă, pentru că răutatea este gratuită, nu cere să faci sacrificii sau să laşi de la tine.

Am învăţat şi cred că asta ar trebui s-o învăţăm toţi şi anume să nu mai punem suflet vorbelor “mici” spuse de oameni care nu ar putea ajunge niciodată la nivelul nostru.

Să înţeleg că în viaţă e important sa iţi găseşti iubirea şi să trăieşti fiecare clipă ca si cum ar fii ultima.

Să înţeleg că importante sunt acele lucruri care iţi creează amintiri de neuitat , acele persoane care au aparut mai devreme sau mai tarziu în viaţa ta şi ţi-au făcut-o mai frumoasă, aceste lucruri iţi vor rămâne până la final poate şi pe lumea de dincolo.

Mi-a luat 25 de ani să înţeleg ce unii n-au înţeles niciodată şi sper să înţeleagă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intelegere,
autobuz,
biciclete,
metrou,
bunuri,
cluj,
opera,
timp,
refuz,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.