Metrorex anunţă lucrări de modernizare în perioada 31 august - 3 septembrie pe Magistrala 2, Pipera

Postat la 23 august 2018 107 afişări

Metrorex anunţă că va efectua lucrări de modernizare pe Magistrala 2, staţia Pipera, în perioada 31 august-3 septembrie, circulaţia trenurilor urmând să fie redirecţionată, iar timpul de aşteptare pe peron să crească, anunţă un comunicat transmis joi de compania de transport.

Metrorex anunţă lucrări de modernizare în perioada 31 august - 3 septembrie pe Magistrala 2, Pipera

„Metrorex informează publicul călător că pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie a trenurilor, în perioada 31 august – 3 septembrie 2018, se vor efectua lucrări de modernizare şi înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor”, anunţă compania.

Metrorex precizează că în perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor va fi redirecţionată, astfel că vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur), vor coborî în staţia Aurel Vlaicu şi, de pe acelaşi peron, vor lua un alt tren de la aceeaşi linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.