Meteorologii anunţă ploi în toată ţara, vânt puternic şi răcirea vremii

Postat la 16 martie 2018 59 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitaţii mixte, răcire a vremii şi intensificări ale vântului, care va intra în vigoare sâmbătă după-amiază. Temperaturile vor fi cu peste 10 -15 grade mai mici decât valorile normale pentru această perioadă.

Meteorologii anunţă ploi în toată ţara, vânt puternic şi răcirea vremii

Meteorologii anunţă ploi începând de sâmbătă de la ora 14.00 până duminică la ora 8.00, în Maramureş, Crişana, Banat, vestul Transilvaniei şi zona Carpaţilor Occidentali.

Aria ploilor va cuprinde vestul şi nord-vestul ţării, precum şi zonele montane aferente şi se vor cumula cantităţi de apă local de peste 20 - 25 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp. În a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică, în nord-vestul ţării vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în general de 50...55 km/h.

Vântul va avea intensificări şi în celelalte regiuni, cu viteze mai mari, ce vor atinge 55 - 65 km/h, în cursul nopţii în regiunile sud-estice; la munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80 - 90 km/h.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.