Metallica, încă o surpriză pentru fanii români, după concertul de pe Arena Naţională | VIDEO

Postat la 21 august 2019 99 afişări

Trupa Metallica le-a făcut încă o surpriză fanilor români, după concertul desfăşurat pe Arena Naţională pe 14 august.

Metallica, încă o surpriză pentru fanii români, după concertul de pe Arena Naţională | VIDEO

Rockerii au publicat, pe contul lor de YouTube, un clip video cu interpretarea melodiei Ride the Lightning pe Arena Naţională. Piesa face parte din albumul omonim, lansat în 1984.

Înainte de a începe să cânte melodoia, solistul James Hatfield a vrut să testeze zecile de mii de oameni adunaţi pe Arena Naţională: ”În seara asta o să cântăm piese de pe tot parcursul carierei noastre. Să vedem dacă ştiţi următoarea melodie”.

Surpriza vine după ce Metallica a publicat, în urmă cu o săptămână, un alt clip video care aduna imagini din Capitală. Clipul a fost intitulat ”Metallica: Mulţumim, Bucureşti!”, dar şi după ce în faţa unui stadion plin a fost interpretată piesa rockerilor de la Iris, „De vei pleca”

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arena nationala,
metallica,
surpriza,
concert

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.