Mesajul Rusiei pentru liderii de la Bucureşti este TRANŞANT. Soarta protestelor din România este în joc: „Aţi ignorat probleme grave!”

Autor: Andrei Luca POPESCU Postat la 11 februarie 2017 31384 afişări

Mesajul Rusiei pentru liderii de la Bucureşti este TRANŞANT. Soarta protestelor din România este în joc: „Aţi ignorat probleme grave!”

Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova comentează, printr-o reacţie a biroului de presă „la o întrebare a presei privind protestele antiguvernamentale din România”, despre cum priveşte Rusia protestele din România şi unde consideră că au greşit liderii români.

„La fel ca majoritatea vecinilor României, Rusia a monitorizat îndeaproape evoluţiile din capitala ţării şi diverse alte oraşe. Dimensiunea şi natura de conflictuală a protestelor masive antiguvernamentale care au loc începând cu 22 ianuarie 2017 nu pot decât să creeze îngrijorări”, arată ăntr-o informare a MAE rus, publicată joi seara.

Află aici mesajul TRANŞANT al  Rusiei pentru liderii de la Bucureşti. Soarta protestelor din România este în joc: „Aţi ignorat probleme grave!”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moscova,
rusia,
romania,
bucuresti,
romani
/actualitate/mesajul-rusiei-pentru-liderii-de-la-bucuresti-este-transant-soarta-protestelor-din-romania-este-in-joc-ati-ignorat-probleme-grave-16157308
16157308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.