Mesajul #REZIST, proiectat pe clădirea Muzeului de Artă în timpul Spotlight

Autor: Firuta Flutur Postat la 14 aprilie 2018 103 afişări

Mesajul #rezist a fost proiectat, vineri, pe clădirea Muzeului de Artă, în timpul festivalului Spotlight, poliţia identificându-l pe cel care făcea proiecţia la o terasă de la etajul 8 al unei clădiri din zonă. Conform poliţiştilor, bărbatul a avut un limbaj injurios şi a fost sancţionat.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că vineri seară, în jurul orei 22.00, au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 că pe clădirea Muzeului de Artă sunt proiectate imagini.

La fata locului au mers poliţişti ai Secţiei 3 de Poliţie, care au identificat, pe terasa de la etajul 8 al unei clădiri din apropierea muzeului, un bărbat care realiza proiecţia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SPOTLIGHT,
MUZEUL DE ARTĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.