Mesajul lui Dacian Cioloş pentru 1 Decembrie: "Vrem o ţară cu care să ne mândrim" - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 30 noiembrie 2015 91 afişări

Premierul Dacian Cioloş a transmis, luni, printr-un clip video postat pe Facebook, un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naţionale, în care vorbeşte despre ceea ce a reprezentat 1918, valorile pe care trebuie să le respecte România, dar şi despre obiectivele Guvernului pe care îl conduce.

"Dragi români, în decembrie 1918, provinciile istorice s-au strâns laolată după ani lungi în care au avut toate un singur ţel, să fie împreună. Acum, după 97 de ani, a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din înteaga lume, pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a ţării, sau pentru toţi cei risipiţi în lumea largă de la Roma la Londra, de la Madrid la Chişinău, sau din America în Australia", a spus premierul Dacian Cioloş, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

Premierul a vorbit şi despre Guvernul pe care îl conduce şi direcţia pe care vrea s-o stabilească pentru România, atât timp cât va ocupa funcţia de şef al Executivului.

"1 Decembrie e ziua în care ne simţim cu toţii că suntem români şi că a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă şi aici acasă vrem o ţară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci şi pentru prezentul ei. O ţară unde decenţa şi speranţa sunt împreună, respectul ficăruia şi meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică ţării, iar rezultatele se văd, unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă şi transparenţa este regula, nu excepţia. Aceasta este ţara în care eu vreau să fiu prim-ministru şi atâta timp cât voi ocupa această poziţie, mă voi străduii să stabilesc, odată pentru totdeauna, acestă direcţie în care să ne îndreptăm. O Românie în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toţii. La mulţi ani România, la mulţi ani români oriunde vă aflaţi", şi-a încheiat mesajul Cioloş.

Preşedintele Klaus Iohannis va adresa şi el marţi, cu ocazia Zilei Naţionale, un mesaj românilor, de la Palatul Cotroceni, iar apoi va participa la parada militară din Piaţa Constituţiei şi va avea şi o videoconferinţă cu militarii români din teatrele de operaţii.

 

Mesajul meu pentru românii de pretutindeni cu ocazia Zilei de 1 decembrie

Posted by Dacian Ciolos on Monday, November 30, 2015

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
1 decembrie,
dacian ciolos
/actualitate/mesajul-lui-dacian-ciolos-pentru-1-decembrie-vrem-o-tara-cu-care-sa-ne-mandrim-video-14904683
14904683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.