Mesajul de nota 10 al poliţistului Godină pentru deputatul care vrea să desfiinţeze radarele

Postat la 02 mai 2016 7730 afişări

Mesajul de nota 10 al poliţistului Godină pentru deputatul care vrea să desfiinţeze radarele

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că va iniţia o lege pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de poliţie. Postarea parlamentarului a atras o mulţime de critici, atât în ceea ce priveşte ideea în sine, cât şi pentru faptul că textul conţine multe greşeli gramaticale. Unul dintre cei care i-au răspuns lui Rădulescu este Marian Godină.

Poliţistul Godină care a provocat un adevărat cutremur în Poliţia Română, prin scrierile sale acide la adresa şefilor, l-a criticat pe Cătălin Rădulescu pentru postarea de pe Facebook, transmitându-i, tot prin intermediul reţelei de socializare, un mesaj extrem de tăios.

Citeşte aici mesajul de nota 10 al poliţistului Marian Godină pentru deputatul care vrea să desfiinţeze radarele

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputat,
mesaj,
facebook,
lege,
politie,
radare
/actualitate/mesajul-de-nota-10-al-politistului-godina-pentru-deputatul-care-vrea-sa-desfiinteze-radarele-15279336
15279336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.