MESAJE DE PAŞTE. Ce urări le puteţi trimite celor dragi

Postat la 30 aprilie 2016 1443 afişări

Iată câteva exemple de urări şi mesaje de Paşte care pot fi trimise celor dragi, pentru a le transmite un gând bun cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

MESAJE DE PAŞTE. Ce urări le puteţi trimite celor dragi
  • „Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

  • „Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!”

  • „Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!”

  • „Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!”

  • „Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”

  • „Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

  • „E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Cititi mai multe mesaje pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paste,
mesaje,
trimitere,
urari,
sarbatori,
bucurie,
ocazie,
fericire
/actualitate/mesaje-de-paste-ce-urari-le-puteti-trimite-celor-dragi-15278788
15278788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.