Mesaj scandalos pentru români, vineri dimineaţă, la muncă: ”Toţi membrii UE plecaţi dracului”

Postat la 27 iunie 2016 15497 afişări

Mesaj scandalos pentru români, vineri dimineaţă, la muncă: ”Toţi membrii UE plecaţi dracului”

După BREXIT au început să apare mesaje împotriva membrilor Uniunii Europene care lucreză în Marea Britanie. Românii simt pe pielea lor un val de ostilitate.

Un român a fost întâmpinat vineri dimineaţă de colegii englezi cu o pancartă pe care era următorul mesaj aflat la intrarea principală: ”British passport holders only. All EU members fuck off. The channel is that way!” (n.r. – Doar pentru posesorii de paşapoarte britanice. Toţi membrii UE plecaţi dracului! Canalul este în partea aia!).

Imaginea a fost publicată Nicolae Danile Popescu de un alt român care lucrează în Marea Britanie: ”Aşa au fost întâmpinaţi nişte muncitori est-europeni azi dimineaţă la muncă. Vorbim de oameni care muncesc, plătesc taxe şi contribuie pozitiv în economia britanică. Trist şi descurajant, mai ales că ne referim la un moment seminificativ pentru toată lumea, în special pentru cei aflaţi la mii de kilomentri distanţă de casă. Astfel de mesaje nu reprezintă esenţa unităţii, democraţiei şi toleranţei. În concluzie, atitudinea pe care trebuie să o adoptăm până la măduva oaselor în toate comunităţile româneşti din Marea Britanie este una de SOLIDARITATE!”.

Cititi mai multe pe www.libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesaj-scandalos-pentru-romani-vineri-dimineata-la-munca-toti-membrii-ue-plecati-dracului-15508404
15508404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.