Mesaj foarte emoţionant postat de Kira Hagi pentru tatăl ei, Gică Hagi

Postat la 06 octombrie 2017 2446 afişări

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, a atras atenţia pe Facebook printr-o postare emoţionantă despre tatăl său. De altfel, tânăra în vârstă de 23 de ani este foarte ataşată de tatăl ei.

Mesaj foarte emoţionant postat de Kira Hagi pentru tatăl ei, Gică Hagi

Kira Hagi postează foarte rar pe Facebook, dar iese în evidenţă când o face. Până astăzi, ultima postare era din momentul în care Gică Hagi reuşea să ia titlul cu Viitorul, adică la mijlocul lunii mai: ”Pentru mine Regele a devenit Zeu”, scria atunci Kira pe contul său de Facebook.

Şi de această dată, postarea Kirei este despre tatăl său. A postat o imagine cu ea când era mică, iar tatăl său îi ţinea mâna părinteşte pe cap. La poză a ataşat un citat din ”The Princess Bride”, de William Goldman: ”Soarele strălucea în spatele ei acum; putea simţi căldura pe spatele ei şi asta i-a dat curaj”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hagi,
tata,
postare,
mesaj,
facebook,
atragere,
fiica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.