Mesaj dur din partea unui poliţist către cei care au asistat la un accident: 80% au filmat

Postat la 16 august 2019 95 afişări

Un poliţist de la Biroul de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea transmite un mesaj dur celor care au asistat la un accident: „80% din cei opriţi au scos telefoanele să filmeze, 20% să acorde ajutor victimelor”.

Mesaj dur din partea unui poliţist către cei care au asistat la un accident: 80% au filmat

Poliţistul scrie pe Facebook că a avut un şoc, joi, când a văzut cum se comportă oamenii la un accident rutier în care a fost implicată o maşină în care se aflau doi copii de trei ani, doi copii de 13 ani, mama şi tatăl acestora: „80% din cei opriţi au scos telefoanele să filmeze, 20% să acorde ajutor victimelor”.

Poliţistul scrie că a sărit din maşină să dea o mână de ajutor: „Nu vă puteţi imagina sau trăi sentimentele ce te încarcă în momentul în care scoţi acei copii şi tot ce îţi doreşti este ca ei să fie bine”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
mesaj,
politist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.