Merkel vrea acord flexibil privind Brexit

Postat la 14 august 2018 103 afişări

Eventualul acord privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană trebuie să fie flexibil şi deschis viitoarelor ajustări, a afirmat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, avertizând că, dacă va vrea beneficii în relaţia cu Bruxellesul, Guvernul de la Londra va trebui să menţină normele comunitare.

Merkel vrea acord flexibil privind Brexit

Angela Merkel a exprimat speranţa că Uniunea Europeană şi Guvernul de la Londra vor ajunge la un acord negociat privind termenii ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar.

"Sper că nu se va ajunge la o ieşire neordonată a Marii Britanii din UE, ci mai degrabă la un acord rezonabil, negociat", a afirmat Angela Merkel.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.