Membru al Partidului Laburist: Votul de sâmbătă pentru acordul Brexit va fi „aproape” de aprobare

Autor: Lacramioara Ivaz Postat la 18 octombrie 2019 41 afişări

Membru al Partidului Laburist: Votul de sâmbătă pentru acordul Brexit va fi „aproape” de aprobare

John McDonnell, membru al Partidului Laburist, a transmis că acordul privind Brexit ce urmează a fi votat sâmbătă în Parlamentul de la Londra va fi „destul de aproape” de a fi aprobat, însă nu va fi autorizat la o diferenţă foarte mică, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al oficialului. 

Într-o declaraţie transmisă vineri dimineaţa, purtătoarea de cuvânt a parlamentarului laburist John McDonnell, a comunicat că procesul de admitere prin vot a acordului negociat de premierul Boris Johnson nu va reuşi să îl aprobe pentru a putea fi pus în aplicare, conform site-ului agenţiei Reuters.

Votarea acordului se va realiza sâmbătă, cu participarea tuturor membrilor ai Parlamentului britanic, după ce joi, la Bruxelles, liderii europeni au aprobat varianta de acord privind ieşirea Marii Britanii din UE propusă de premierul Boris Johnson.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BREXIT,
UE,
MAREA BRITANIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.