Melodia "Skyfall", interpretată de Adele, cea mai bună temă muzicală din seria "James Bond" - VIDEO

Autor: Departamentul Life Postat la 20 decembrie 2015 91 afişări

Melodia "Skyfall", interpretată de cântăreaţa britanică Adele şi recompensată cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013, a fost desemnată cea mai bună temă muzicală a unui film din seria "James Bond", potrivit contactmusic.com.

"Skyfall" conduce un sondaj al celor mai bune teme muzicale ale unui film din seria "James Bond", realizat de reţeaua britanică de televiziune ITV, care şi-au propus să afle care este cea mai apreciată melodie din această serie cinematografică de mare succes.

În acest clasament, "Skyfall" este urmată de melodia "Live and Let Die", interpretată de Paul McCartney & Wings.

Topul continuă cu două melodii interpretate de cântăreaţa Shirley Bassey, respectiv "Goldfinder" şi "Diamonds Are Forever".

Totodată, pe locul al cincilea în acest clasament se află tema muzicală din "Spectre", cel mai recent film din seria "James Bond". Această melodie, intitulată "Writing's on the Wall", este interpretată de cântăreţul Sam Smith.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie, bătând toate recordurile, atât pe piaţa britanică, cât şi în SUA.

"Spectre", al 24-lea film din seria "James Bond", în care actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, a fost lansat în Marea Britanie la sfârşitul lunii octombrie, având parte de o premieră regală şi întrecând toate recordurile de box office din Regatul Unit.

Celelalte 23 de filme din seria "James Bond" au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SKYFALL,
ADELE,
JAMES BOND
/actualitate/melodia-skyfall-interpretata-de-adele-cea-mai-buna-tema-muzicala-din-seria-james-bond-video-14925724
14925724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.