Mega-tranzacţie pe final de săptămână în centrul Capitalei. Decizia care schimbă harta de business a Bucureştiului

Postat la 22 aprilie 2016 1592 afişări

Mega-tranzacţie pe final de săptămână în centrul Capitalei. Decizia care schimbă harta de business a Bucureştiului

Compania imobiliară GTC (Global Trade Centre), care a dezvoltat în Bucureşti proiecte precum America House din Piaţa Victoriei sau turnurile City Gate din Piaţa Presei, a cumpărat două clădiril importante din centrul Capitalei, conform unor surse apropiate tranzacţiei. Ambele clădiri sunt amplasate în apropierea Pieţei Victoriei, prima pe bulevardul Titulescu. Valoarea tranzacţiei este estimată la aproximativ 30-40 de milioane de euro, potrivit sur­selor citate.

Din luna noiembrie a acestui an funcţia de director general al GTC România a fost preluată de Bogdan Jigman, executivul care a ocupat anterior funcţia de manager de expansiune şi francize în cadrul reţelei Mega Image.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactie,
centrul capitalei,
business
/actualitate/mega-tranzactie-pe-final-de-saptamana-in-centrul-capitalei-decizia-care-schimba-harta-de-business-a-bucurestiului-15268696
15268696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.