Mega Image deschide patru noi magazine şi ajunge la o reţea de 557 de spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 august 2017 841 afişări

Mega Image anunţă deschiderea celui de-al doilea supermarket din Cluj-Napoca, în urma planului de expansiune anunţat la începutul anului. Astfel, noul supermarket Mega Image este amplasat într-o zonă centrală, accesibilă pentru pietoni, în Piaţa Mihai Viteazul şi are o suprafaţă de vânzare de 890 de mp. În aceeaşi zi, Mega Image inaugurează şi primul magazin din staţiunea Mamaia, din judeţul Constanta, precum şi alte două noi magazine Shop&Go în Bucureşti.

“Continuăm să susţinem şi să promovăm producătorii locali prin parteneriate directe cu aceştia,” afirmă Vassilis Stavrou, director general al Mega Image.

Noul supermarket Mega Image Mihai Viteazul din Cluj-Napoca include alături de produse marcă proprie o zonă de delicatese, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

Producători locali de legume şi fructe vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificaţie şi patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Mega Image Mamaia va fi amplasat în Bd. Mamaia, în complexul Mioriţa, la parter. Magazinul va avea un program de funcţionare non-stop.

Astfel, Mega Image va ajunge la o reţea ce include două magazine în Cluj-Napoca si 20 de magazine în judeţul Constanţa.

Cele două noi magazine Shop&Go deschise în aceeaşi zi în Bucureşti sunt situate pe Str. Râmnicu Sărat nr. 20, bl. 16A, parter, sector 3, respectiv pe Şos. Mihai Bravu nr. 122, bl. D 27, sector 2.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mega image,
magazine,
magazin,
supermarket

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.