MedLife: Vom reprograma pacienţii cu afecţiuni respiratorii acute care au fost pe listele de aşteptare în aceste două zile pentru a fi consultaţi de medicii noştri în cel mai scurt timp posibil

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 14 martie 2020 237 afişări

MedLife: Vom reprograma pacienţii cu afecţiuni respiratorii acute care au fost pe listele de aşteptare în aceste două zile pentru a fi consultaţi de medicii noştri în cel mai scurt timp posibil

MedLife, cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private, a revenit cu precizări în legătură cu pacienţii cu afecţiuni respiratorii acute, în afară de persoanele de până în 18 ani, care urmau să ajungă în clinicile din cadrul reţelei private şi vor fi reprogramaţi, potrivit anunţului companiei.

Iniţial, MedLife a transmis că a luat măsura de a restrânge pentru o perioadă limitată programul de consultaţii pentru pacienţii adulţi de peste 18 ani cu patologie respiratorie acută.

Redăm în continuare comunicatul MedLife:

“Ca urmare a mesajelor care au circulat în spaţiul public, revenim cu următoarele precizări:

În data de 12 martie, ca urmare a unui număr crescut de solicitări din partea pacienţilor cu afecţiuni respiratorii acute, am decis să creăm noi circuite în clinicile MedLife şi să modificăm intervalele de consultaţii pentru toate specialităţile astfel încât să creştem siguranţa pacienţilor care intră în clinicile noastre.Împreună cu medicii epidemiologi şi igienişti am recalibrat fluxurile interne, astfel încât gravidele, pacienţii oncologici, pacienţii cu diabet, pacienţii cu boli cardiovasculare sau alte patologii să nu se intersecteze cu pacienţii care se confruntă cu afecţiuni respiratorii acute (simptomatologie similară celei înregistrate în cazul COVID 19). Considerăm că a fost o decizie responsabilă şi corectă pentru toţi pacienţii noştri şi ne-o asumăm.

În continuare facem eforturi pentru a funcţiona în parametri optimi, având ca prioritate zero siguranţa epidemiologică a pacienţilor şi personalului medical. Vom reprograma pacienţii cu afecţiuni respiratorii acute care au fost pe listele de aşteptare în aceste două zile pentru a fi consultaţi de medicii noştri în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pacienţilor care au avut de suferit datorită acestor reprogramări.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.