MediHelp România estimează o creştere a cifrei de afaceri de cel puţin 35% în 2017

Autor: Ioana Matei Postat la 08 februarie 2017 114 afişări

MediHelp România, parte a MediHelp International, estimează pentru anul 2017 o creştere de minimum 35% a cifrei de afaceri faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

MediHelp România estimează o creştere a cifrei de afaceri de cel puţin 35% în 2017

„Conform datelor companiei, în 2016, peste 90% dintre solicitările primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurări medicale de familie, ceea ce a condus la o creştere a vânzărilor de 34% faţă de anul 2015. Totodată, cele mai accesate servicii medicale au fost cele în regim ambulatoriu. Datorită evoluţiei în ceea ce priveşte nevoile medicale ale persoanelor fizice, planurile de asigurare de sănătate acoperă o plajă mare de servicii medicale, în intenţia de a oferi siguranţă chiar şi în situaţii neprevăzute. Poliţele de asigurare internaţională MediHelp includ acum şi acoperire pentru servicii deosebite precum chirurgie complexă, tratament pentru cancer şi transplant de organe sau măduvă”, declară Zahal Levy, preşedinte MediHelp International.

Estimările companiei vin şi în contextul în care McKinsey & Company, unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori de consultanţă în management la nivel global, afirmă că veniturile din piaţa privată a asigurărilor de sănătate, estimate acum la 1,3 miliarde de euro, vor atinge o valoare dublă, până în anul 2025.  

McKinsey & Company afirmă că această creştere semnificativă este determinată de mărirea veniturilor în ţările în curs de dezvoltare, ceea ce înseamnă că persoanele fizice îşi vor permite o investiţie mai mare în planurile de asigurare medicală privată.  

 

Datorită evoluţiei tehnologice şi a apariţiei de noi riscuri medicale, companiile specializate includ din ce în ce mai multe beneficii în planurile de asigurare medicală privată. De câţiva ani, anumite planuri de asigurare medicală includ şi acoperire pentru servicii medicale de rutină sau pentru tratarea unor condiţii cronice, pe lângă situaţiile grave neprevăzute, care necesită intervenţie de urgenţă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.