MediHelp International lansează cardul oncologic Nesa în România

Autor: Georgiana Călin Postat la 28 iunie 2017 209 afişări

Nesacard este o soluţie inteligentă pentru finaţarea investigaţiilor medicale iniţiale, pentru a obţine suport în navigarea medicală şi second opinion în cazul unui diagnostic de cancer. În acelaşi timp reprezintă şi o contribuţie caritabilă la progresul medical în cercetarea şi tratarea cancerului în Europa.

MediHelp International lansează cardul oncologic Nesa în România

„Anual, din aproximativ 80.000 de pacienţi diagnosticaţi cu o formă de cancer, 30.000 pierd lupta cu această boală, conform unor studii naţionale. Totodată, reprezentanţi ai Societăţii Naţionale de Oncologie Medicală din România atrag atenţia asupra faptului că numărul de 250-300 de medici oncologi la nivel naţional este insuficient pentru a trata toate cazurile. MediHelp a fost întotdeauna un partener medical de încredere pentru clienţii săi, mereu cu un pas înainte către inovaţie medicală şi către a face accesibile financiar servicii medicale de top. Parteneriatul cu NESA şi Lamp Insurance reprezintă încă o dovadă a angajamentului nostru pentru facilitarea accesului la sănătate”, declară  Zahal Levy, Preşedintele MediHelp International.

Pentru o contribuţie anuală de 33€ clientul primeşte un card, NESACARD, cu un număr individual, care îi permite să beneficieze, în caz de nevoie, de o finanţare de 2.000 € cash, pentru a susţine costurile iniţiale de investigaţii şi diagnostic -  investigaţii precum CT, RMN, testare genetică, chimioterapie, consult homeopat, de Second opinion şi navigare medicală de la oncologii de top ai NESA şi de recomandări pentru cele mai potrivite instituţii medicale cu expertiză pentru un caz specific.

“MediHelp este un nume de referinţă în domeniul asigurărilor medicale de sănătate, iar acest parteneriat reprezintă o mare onoare pentru noi, în special prin valorile comune pe care le împărtăşim: inovaţie şi calitate de top în servicii medicale. Le suntem alături pacienţilor români care au nevoie de noi, prin asigurarea unui tratament relevant şi prin susţinerea dreptului oricărui pacient de a alege furnizorul medical cel mai potrivit”, declară  Prof. Dr. Michael Stark, Preşedinte al NESA.

Fondată în anul 2004, în Berlin, The New Europe Surgical Academy este recunoscută ca una dintre cele mai importante reţele chirurgicale internaţionale, care include lideri de opinie pan-europeni şi globali în oncologie şi chirurgie oncologică.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.