Medicii de familie au pichetat sediul CNAS. Ei acuză blocajul sistemului informatic

Postat la 11 mai 2018 71 afişări

Aproximativ 20 de medici de la Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov au pichetat, vineri, sediul CNAS, fiind nemulţumiţi de blocajul din sistemul informatic. Potrivit acestora, sistemul nu mai funcţionează.

Medicii de familie au pichetat sediul CNAS. Ei acuză blocajul sistemului informatic

Medicii se plâng că, de mai bine de o săptămână, se confruntă cu probleme în sistemul informatic, care duc la imposibilitatea de a consulta pacienţii şi de a le elibera reţete, din motiv că nu pot să verifice dacă persoana este sau nu asigurată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

„Am venit în primul rând pentru pacienţii mei, pentru că nu mai suport, pentru că vreau să-mi tratez pacienţii, nu să îmi fac probleme pentru un sistem informatic care nu funcţionează. Nu se mai poate aşa, am ajuns la disperare. De 11 zile noi luptăm ca să ajutăm oamenii”, a spus Mihaela Udrescu, medic de familie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.